Jobba hos oss

SWEBOLT förser den tillverkande industrin med ett unikt sortiment fästelement och skruvartiklar, verktyg samt maskinbearbetning av metallkomponenter och specialdetaljer. Tillsammans bildar de effektiva systemlösningar som sparar kunderna tid och resurser. Med 30 års erfarenhet och 60 000 artiklar i vårt lager har vi ett tekniskt kunnande i världsklass. Bland våra kunder finns allt från det lokala byggföretaget till världsledande industriföretag. Tillsammans med vårt dotterbolag Botnia Bolt har vi verksamhet på sex orter i Sverige och i Finland och koncernen har idag 115 anställda.

Vill du bli en del av vårt team?

Kännetecknande för oss är en vilja att göra mer utöver det som krävs och vi anpassar oss till kundens behov för att kunna erbjuda bästa möjliga lösning. Vi är ett drivet team där alla tar sitt ansvar för att leverera tekniskt rätt produkter av hög kvalitet och i rätt tid. Oavsett titel är de som jobbar här lösningsinriktade lagspelare som kan arbeta självständigt, men som förstår att kommunikation och samarbetsförmåga är A och O i allt vi gör.

Företaget är inne i en spännande utvecklingsfas och vi behöver kontinuerligt nya lagspelare till våra enheter. Söker du en intressant utmaning där det finns rum att utvecklas så har vi flera möjligheter öppna!

Inga lediga platser