Lager

Centrallagret i Kristinestad, Finland, är knutpunkten i företagets verksamhet. Härifrån förser vi enheterna i koncernen med gods. Det finns välsorterade lager även i Järfälla, Tranås, Norrköping, Vasa och Jakobstad. Bland våra 60 000 artiklar finns något för de flesta behov inom INDUSTRI och BYGG. Ett välutrustat och välfyllt lager med moderna plockautomater samt egen packningsavdelning gör att vi kan erbjuda snabba leveranser.

Vårt sortiment utgår alltid från kundernas behov och har under åren byggts upp med fokus på vissa produktgrupper. Vi anpassar oss så långt det går till kundernas verksamhet och kan vid behov erbjuda lagerhållning. Artikelfloran har genom åren växt mycket, en följd av lyhördhet mot kundernas önskemål och behov.

Utöver huvudlagret finns det svenska huvudlagret i Järfälla och Kristinestad samt lokala lager i Tranås, Norrköping, Vasa och Jakobstad. Välfyllt och redo att leverera till Dig!

Förpackningar och dokumentation

I vårt kundlöfte ingår att anpassa oss till kunderna och erbjuda lösningar som utgår från deras behov. Alla förpackningar är därför kundanpassade och produkterna levereras som ett färdigt paket med all nödvändig dokumentation och certifikat, i tydliga förpackningar så att de lätt kan identifieras i ett stort lager.

På vår sorterings- och packningsavdelning jobbar de anställda heltid med att se till att du får rätt produkter, och i rätt tid. Vi har dessutom investerat i plockautomater och jobbar med framtida automatisering för smidigare och snabbare leveranser.

Vi har satsat mycket på att standardisera verksamheten där produktionsenheterna och huvudlager är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Våra kunder har förtroende för att de får rätt produkter, korrekt förpackade enligt deras specifikationer och levererade i rätt tid. Bästa service helt enkelt!

Private label

Vi erbjuder möjligheten till private label. Beställningarna förpackas då i kartonger med er egen logo och om så önskas med egen layout. Kontakta oss för mer information.