Montering

Färdigmonterade produkthelheter gör leveranstiden kortare

Vi vill erbjuda våra kunder systemlösningar som sparar dem tid och resurser och erbjuder därför sedan många år tillbaka även montering av mindre enheter för att komplettera den övriga verksamheten. Till de bearbetade komponenterna får vi fästelement från vårt breda produktsortiment på Fastening, som vi sedan monterar ihop till färdiga produkthelheter.

Detaljerna monteras enligt kundens specifikationer och när de färdiga helheterna levererats kan de genast tas i bruk hos kunden. Tack vare detta kan en snabbare leveranstid uppnås. Vår monteringspersonal har lång erfarenhet av arbetet och till sitt förfogande har de ändamålsenliga verktyg och dammfria utrymmen.

Pressade tidtabeller och allt högre krav på effektivitet i produktionen inom framför allt storindustrin har gjort vår monteringstjänst uppskattad, då den snabbar på slutinstallationen och frigör kapacitet i kundens produktionsprocesser. Vi är stolta över vår goda leveranssäkerhet och -kvalitet.

Packtjänst

Vi levererar även produkter packade enligt kunds specifika behov. Det kan handla om enstaka skruvar per förpackning till hela monteringskit med tex verktyg inkluderat. Vi har ett stort kontaktnät och även intern packavdelning.

Har du frågor om våra monteringstjänster? Kontakta oss så berättar vi mer!