Om oss

Swebolt är den tillverkande industrins naturliga samarbetspartner

Att välja rätt sorts skruv kan vara avgörande för att maskinen du tillverkar fungerar eller att taket på ett egnahemshus eller fabrik fortsätter hålla tätt och inte rasar in. Fästelement är enkla att få tag i, men vill du vara säker på att få rätt produkt för just dina behov och industri så lönar det sig att fråga en specialist om råd.

SWEBOLT förser den tillverkande industrin med ett unikt sortiment fästelement och skruvartiklar. Vi har ett tekniskt kunnande som kan mäta sig med vårt lager vad gäller både bredd och djup. I 30 års tid har vi varit med och sett kundernas verksamheter växa, skruv för skruv. Fästelementen, våra omfattande produktionstjänster inom skärande bearbetning för industrin och vår kvalitetstestning bildar tillsammans effektiva systemlösningar som sparar både tid och resurser för våra kunder, så att de kan fokusera på sina kärnprocesser.

Vi vet hur viktigt det är att rätt sorts produkter finns tillgängliga när man behöver dem, inte minst i krävande produktionsprocesser där avbrott och förlängda leveranstider kan bli en dyr historia. Ett stort lager, smidigt och snabbt beslutsfattande och effektiva interna processer har resulterat i en leveranssäkerhet som vi inte kan vara annat än stolta över. Att leverera tekniskt rätt produkt och i rätt tid är ett kundlöfte som hos oss realiseras varje dag.

Vår styrka ligger i vår anpassningsförmåga och genuina vilja att alltid utgå från kundens behov för att hitta bästa möjliga lösning. Vare sig det handlar om mångsidiga leverans- och beställningsmöjligheter, produktion eller kundanpassade förpackningar är vi alltid redo att gå ett steg längre för att förenkla livet för våra kunder.

Vi vill vara en naturlig samarbetspartner för dig i alla lägen. Hos oss är trösklarna alltid låga så att det är lätt att få tag i oss, på det sätt som passar dig bäst. Som i alla välfungerande relationer tror vi att det är viktigt att vara engagerad och lyhörd för att kunna anpassa sig till den andras behov, att ta sitt ansvar och hålla vad man lovar. Med det som utgångspunkt fortsätter vi att bygga långsiktiga relationer och kundförtroenden som håller både idag och om tio år.

  • Grundat 1992
  • 115 anställda i koncernen
  • Betjänar och förser industrin med ett brett sortiment av fästelement och skruvartiklar som passar de flesta behov
  • Erbjuder omfattande produktionstjänster för CNC-bearbetade och tekniskt krävande metallkomponenter, inklusive ytbehandling och monteringstjänster
  • Egen kvalitetstestning samt kontrollmätning i laboratorium med bland annat dragprov, hårdhets- och klämkraftsmätning
  • Huvudsakligt kundsegment är den tillverkande industrin, metallindustrin samt byggbranschen
  • Marknadsområde Finland, Sverige och Skandinavien
Soliditet
 

På kartan syns våra verksamhetsställen som större cirklar och våra försäljares placering som mindre cirklar.

Huvudlager i Kristinestad och Järfälla

Butiker i Järfälla, Tranås, Norrköping, Vasa, Kristinestad, Vasa och Jakobstad.

Säljare finns i hela Sverige och Finland.